Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på vår døgnåpne telefon

Fasader og Glass AS leverer og monterer glassrekkverk for både inne og ute bruk i Bergen.
Fra våre produksjonslokaler i godvik i Bergen, produserer vi våre glassrekkverk, og monterer og bygger på ordre til alle deler av Bergen og omegn. Vi har topp fasiliteter som sikrer våre kunder skreddersydde glassrekkverk til topp kvalitet utfra forespørsler og behov. Glassrekkverk kan tilpasses ethvert bruksområde og formes etter ønske. Vi gjør det slik som du vil ha det – Om du ønsker rekkverk i glass uten stolpe mellom eller med ? Vi produserer rekkverk etter mål i flere utførelser fra rene glassrekkverk montert i skinner eller med bolter, til rekkverk med stolper og festeklemmer. Glass kan også monteres i eksisterende trestolper med glassfester. Spør oss om alternative løsninger.

VI LEVERER GLASSREKKVERK BÅDE TIL INNE- OG UTEBRUK

Glassrekkverk inne – Interiør

Rekkverk i glass brukes også i stor utstrekning innvendig, og de generelle krav til glasset vil være like enten det benyttes utendørs eller inne i bygg. Viktigst er at glasset sikrer mot personskade og at rekkverket hindrer personer i å falle utfor en nivåforskjell. Laminerte glass er en selvfølge i rekkverk, men unntak kan gjøres hvis nivåforskjellen er under 500 mm. Da kan herdet glass benyttes.

Glassrekkverk ute – Eksteriør

Glassrekkverk er et bruksområde hvor glass er mye benyttet. Dimensjonering og valg av glasstype, må gjøres utfra hvor rekkverket skal monteres, hva slags innfesting som skal brukes, og hva slags brukskategori bygget er klassifisert i. Laminerte glass vil alltid være et krav så lenge nivåforskjellen er større enn 500 mm.

Glassrekkverk og muligheter

Glass er et spennende materiale som spiller en betydelig rolle i vår hverdag. Med dagens teknologi er det mulig å bygge inn mange funksjoner i glasset. Glass til rekkverk tilbys i en rekke forskjellige varianter. Du kan velge mellom helt eller delvis gjennomsiktig glass, i ulike farger eller glass med trykk. rekkverk har som funksjon å forhindre gjennomfall. Med glass i rekkverk gjelder samme regler for dimensjonering som for andre materialer. Uansett skal det benyttes laminert sikkerhetsglass.

Glassrekkverk bidrar til å øke romfølelsen både inne og ute. Glassrekkverk på terrassen skjermer for både vind og støy, samtidig som det ikke legger begrensninger for lys og utsikt.


Vi har mange fornøyde kunder i Bergen og omegn –

Ta kontakt dersom du har spørsmål rundt glassrekkverk.
Les også om Balkonginnglassing og Innglassing av terrasser

.

Referanser