Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på vår døgnåpne telefon

Fasader og Glass AS i Bergen leverer et bredt utvalg av systemer innen glassfasader og glasstak. Vi produserer og monterer glasstak til både private hjem og næringsbygg i Bergen og omegn. Ved levering av glasstake, er det viktig at alle detaljene blir riktig for å oppnå et godt resultat og tett glasstak.

Glasstak i Bergen – Ekstra viktig å være nøye

Vi har levert glasstak til kunder i Bergen i over 20 år. Bergen er en by med mye rein og derfor ekstra viktig med gode og trygge løsninger på glasstak. Fra våre produksjonslokaler i Godvik i Bergen, har topp fasiliteter som sikrer våre kunder skreddersydde løsninger til topp kvalitet utfra forespørsler og behov. Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitetet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha på glasstak. Våre glassmestere i produksjonen setter sin ære i at hvert enkelt prosjekt skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard for våre glasstak, uansett størrelse.
Vi har fått god erfaring med glasstak og vet hva som fungerer i Bergen

Tekniske detaljer rundt Glasstak

Glasstak gir mulighet for nærmest en hvilken som helst form på taket (pult-, sal- eller selvbærende tak). Statisk kan glasstaket bygges med store spennvidder. Basisprofilene og delingsprofilene er normalt 50 eller 60 mm brede med langsgående isolator som gir en god U-verdi. Det finnes et utall ulike dybder til de horisontale og vertikale profilene samt delingsprofilene. Falsene er for 1, 2- eller 3-lags isolerglass.

Utvendige klemlister sikrer stabilitet og god vannavrenning. Komfort- og røykventilasjonsluker er en del av systemet med tilpasset profilkonstruksjon for integrering til karm. Det finnes profiler for montering direkte på tre- eller stålprofiler. Ulike typer åpningsbare elementer implementeres på tilsvarende måte som faste glass eller tette paneler. Brann- eller skuddhemmende funksjoner eller annen type sikkerhet gir ingen konsekvenser for glasstakets optikk.

Glasstak, pergola og glassbaldakin

Vi leverer og monterer glassbaldakiner til både private og næringsbygg. Glassbaldakin setter et flott og elegant preg på inngangspartiet. Ta kontakt, så hjelper vi deg med en perfekt løsning for ditt inngangsparti.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker pris på et prosjekt, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Referanser