Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss på vår døgnåpne telefon

Vinterhager og hagestuer gjør din bolig luftig og følelsen av å være ute til en hver årstid.
Fasader og Glass AS i Bergen har løsninger både for deg som drømmer om en hvit jul i en isolert vinterhage og for deg som ønsker å forlenge sommersesongen med et uterom. Uansett hva du velger er du garantert mye D-vitaminer og herlige sommerkvelder.Vi kan vinterhager i Bergen

Dersom du har spesielle ønsker angående din vinterhage, er det bare å ta kontakt med oss. Mulighetene er uendelige og vi bidrar mer enn gjerne med vår kompetanse for at du skal få akkurat en slik vinterhage du drømmer om. I Bergen regner det mye, så det er ekstra viktig å ha fokus på hva som er riktig løsning mtp alt regnet. Vi har også tak systemer som kan fås i mange varianter med sterke, men lette plater. Vi kan også levere i herdet glass og som fullisolert med treverk eller aluminiumsprofil.

Hvorfor bygge vinterhage

Det er mange grunner til å bygge en vinterhage eller en hagestue. Praktisk – fordi man rett og slett trenger mer bo areal. Emosjonell – fordi man ønsker å leve nærmere naturen. Eller estetisk – fordi et elegant tilbygg gir huset det lille ekstra.
Også etter økonomiske vurderinger er en vinterhage en investering som lønner seg. Fordi et hus vil få en verdistigning med en vinterhage av god kvalitet. En vinterhage er i tillegg en intelligent buffersone, som kan hjelpe deg å spare energi både sommer og vinter.

VINTERHAGER – FLEKSIBEL DESIGN

Fra en vinterhage med enkelt, rett pulttak til mangekantet modell i elegant paviljongstil – ved å kombinere ulike elementer oppstår stadig nye planformer. Grunnriss og takvinkler kan tilpasses dine individuelle ønsker. Schüco vinterhager blir produsert med millimeterpresisjon etter mål, standardmål finnes ikke.
Put in Moduls in tab on htis page under here https://www.schueco.com/web2/no/privatkunder/produkter/vinterhager